OVER FRAMA

Frama Nature Best for Pets is een merk ontwikkeld voor en door dierenliefhebbers. Marco en Danielle de Gruiter, die al een lange tijd ervaring hebben in de kruiderij- en voedingssupplementen-advisering, hebben na veel vragen van klanten bij hun in de winkels, besloten om hun expertise ook te gebruiken voor een serie verzorgende producten en supplementen voor dieren.

Zelf zijn zij beiden opgegroeid met dieren in het gezin; honden, katten en paarden zijn hen niet vreemd. Marco en zijn dochter (die ook vaak helpt in het bedrijf) zijn zelf nu actief in de westernsport met beiden een eigen Quarter Horse. Danielle en de oudste dochter Lauren zijn gek van de kruising ruwharige tekkel/jack russel genaamd Jip. Vaak zijn zij in de weekenden in het bos te vinden.

Door dicht op de trends te zitten die zich humaan op het gebied van voedingssupplementen voor doen, is er vaak een snelle link dieren te maken.

Door vragen, ontwikkelingen en behoefte van de moderne consument te combineren met de jarenlange ervaring in de humane kruidengeneeskunde is er een uiteindelijke serie producten ontwikkeld speciaal voor de hond en kat. Door de combinatie van verschillende kruiden ontstaat er een synergetische werking waardoor bij de meeste indicaties een snel en optimaal resultaat wordt bereikt.

Frama Nature Best for Pets heeft als uitgangspunt dat er geen concessies gedaan mogen worden aan de pure kwaliteit bij de ontwikkeling van een middel. Dit heeft o.a. geleid tot het ontstaan van één van de best opneembare Glucosamine Chondroïtine-producten die momenteel verkrijgbaar zijn. Dit voedingssupplement van hoogwaardige kwaliteit geeft vaak al op korte termijn opmerkelijke verbeteringen.

Ook de andere uit kruiden samengestelde supplementen worden inmiddels zeer gewaardeerd door vele dierenliefhebbers. Bijna alle Frama Nature Best for Pets-producten bestaan uit fijngemalen kruiden die snel en goed opgenomen kunnen worden.

Frama Nature is er voor de echte dierenvriend die zijn huisdier “natuurlijk” het allerbeste gunt!

Frama Nature Best for Pets, Natuur ontwikkeld voor de Natuur.